Skulle inte baka idag, hade jag bestämt.
Jo tjosan!
Började leta bland recepten.
Det blev saffrans kakor.
Jag har nog bakat på minst 20 kg milda margarin i år.
Har inte tröttnat än!
Gick på restaurangskolan 1976-78.
Jobbade på restaurang till -82
Hade då skaffat mig livsmedels eksem.
Började att städa på sjukhuset istället.
Sedan blev jag undersköterska.
Inte fören 2011 började jag jobba med mat igen.
Det var nog då som bakandet började,
matbröd varannan dag.
Och att jobba i kök är rätt ställe för mig.(erkänner det!)
Var lite chockad över hur det kändes så många år senare.
Ingen arbetsuppgift var främmande.
Kändes som jag alltid lagat mat.
Men en familj på 6 personer är som ett mindre matställe.
Har 3 gånger gjort tester på
arbetsförmedlingen vad jag ska arbeta med.
Svaren har varit samma varje gång.
Restaurang, omvårdnad eller projekt ansvarig.
De sista har jag inte prövat än,
det vete sjutton förresten,
uppfödning av chihuahua
är ett riktigt projekt.
Rosa stjärna i datarummet,
Av någon konstig anledning så vill jag inte ha
"gamla" advents ljusstakar längre,
Har inte plats på blombrädorna längre,
blommorna är viktigare.
Här börjar det bli jul.
Bra att ha stickade chihua tröjor,
mina kompisar på bron fryser!
Får nog fixa ett par byxor eller kjol åt dem.Många dofter i löven.
Persiljan lever och mår bra.
Det är bra att du bryr dig om dina "trapprydnader". Man kan ju bli förkyld.... Uppskattar att persiljan hänger med.
SvaraRadera/E
Var har du hittat dom söta änglarna på trappan? Passade utmärkt med den röda lyktan./E
SvaraRaderaÄnglarna kommer nog från ÖB,
SvaraRaderalite synd om dem, de blir duschade flera gånger om dagen, av individer som lyfter benen.
Persiljan är kvar för att du Eva ska kunna ta dig en smakbit!