November.
Outside it´s cold, windy and wet.
The winter has won it´s first set.
The nature is half-dead.
Wherever I look-It´ll make me sad.
So the only thing I can do,
It´s dream about sea, sun U.
Här är bevisen.
Har bakat 3 saffrans sockerkakor,
Samma recept, samma temperatur, lika på alla sätt.
Varför är de då så olika??
Där ska mjölets täthet vara på ett sätt, likadant med de andra delarna.
När jag gick på restaurangskolan hade vi livsmedels kemi.
men inte sjutton gick vi genom alla matens beståndsdelar.
Nu kan man dessutom förundras över
underbarn som kan baka helt otroliga bakverk!!
Lite konstigt är det?
Lika en ett barn på 8-10 år som lagar till omständig oxfilé eller ostron??
Men med sockerkakorna kan jag har gjort mångas fel?
Jag kan ha rört åt fel håll? eller använt fel visp?
Eller har jag varit på fel humör, icke bakhumör.
Och ingredienserna har därför nte gift sig med varandra.
Alpha gruppen ska få smaka kakorna, så få vi se?
Släpp ut oss!
Ut på åkern ....
.......med race fart.
Inräkning och godis stopp innanför grinden.
Är inne i mycket musik nu.
Har på ålderns höst upptäckt vissa artister!
Men bättre sent än aldrig.
Queen och Freddie Mercury, vilken röst!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar